Bij het aanmeten van het juiste overhemd wordt met een hoop elementen rekening gehouden. Op deze manier ben je verzekerd van de ultieme pasvorm en optimaal draaggemak. De enthousiaste medewerkers van Taste for Shirts staan klaar voor advies en leggen graag uit hoe belangrijk deze details zijn.

Zo is er de lengte van de mouw. Taste for Shirts gaat uit van vijf verschillende mouwlengtes. Voor iedere lengte is een brede en gevarieerde collectie shirts beschikbaar: de korte mouw, de standaard mouwlengtes van 65 en 67 centimeter en twee extra lange lengtes van 69 en 72 centimeter.

Op het gebied van pasvorm zijn er ook verschillende mogelijkheden. Regular Fit overhemden hebben een normale, klassieke pasvorm. Voor een modieuzer exemplaar die wat meer is getailleerd kun je kiezen voor de Modern, Tailored of Slim Fit.

Voor iedere type postuur vind je bij Taste for Shirts een uitgebreid aanbod aan overhemden. Met een uitgebreide maatvoering van boordmaat 35 tot en met 48 slaag je hier altijd. Daarnaast is het mogelijk je overhemd naar je eigen wensen aan te laten passen. Of je nu een extra taillering wilt of ingekorte manchetten: dankzij het eigen atelier is dat geen enkel probleem.

 

  

Pasvorm